Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 55
» Latest member: MontagueWright
» Forum threads: 259
» Forum posts: 4,084

Full Statistics

Online Users
There are currently 8 online users.
» 0 Member(s) | 8 Guest(s)

Latest Threads
adidas zx flux dames
Forum: General Discussion
Last Post: MontagueWright
Yesterday, 01:15 AM
» Replies: 0
» Views: 2
nike huarache
Forum: General Discussion
Last Post: MontagueWright
Yesterday, 01:12 AM
» Replies: 0
» Views: 2
Marvel Vs. Capcom Infinit...
Forum: Gaming Discussion
Last Post: WeaponTheory
07-06-2017, 05:46 PM
» Replies: 4
» Views: 182
SMW or M&L SS sprites?
Forum: General Discussion
Last Post: Sir_Warrier1
05-16-2017, 01:33 PM
» Replies: 5
» Views: 323
adidas stan smith zwart
Forum: Gaming Discussion
Last Post: WeaponTheory
05-04-2017, 05:59 PM
» Replies: 2
» Views: 198
nike roshe run black
Forum: Gaming Discussion
Last Post: WeaponTheory
05-04-2017, 05:57 PM
» Replies: 2
» Views: 142
Songs for Sharks
Forum: Post your Stuff
Last Post: Sajo
04-28-2017, 01:02 AM
» Replies: 19
» Views: 3,039
Old Comics / SAN stuff
Forum: Post your Stuff
Last Post: Hookahfan dude23
03-26-2017, 05:08 PM
» Replies: 10
» Views: 525
Old VGR Stuff
Forum: Post your Stuff
Last Post: RandomGuyH
03-25-2017, 01:13 AM
» Replies: 1
» Views: 180
KILLER INSTINCT (Xbox One...
Forum: Gaming Discussion
Last Post: WeaponTheory
03-24-2017, 11:38 PM
» Replies: 28
» Views: 6,810

 
  adidas zx flux dames
Posted by: MontagueWright - Yesterday, 01:15 AM - Forum: General Discussion - No Replies

Het NFL-seizoen is officieel tot een einde adidas superstar dames gekomen, omdat de patriotten deze afgelopen zondag de geschiedenis hebben gemaakt door de grootste comeback in de Super Bowl-geschiedenis te voltooien, omdat ze 25 punten tegen de Falcons ronden. Maar het werk stopt nooit omdat de NFL Combine zal plaatsvinden Aan het eind van deze maand. Adidas heeft de nieuwe Uncaged Cheetah adizero 5-Star 40 cleats onthuld die zijn ontworpen voor atleten die hun stijl willen tonen tijdens het proberen om landsnelheidsrecords te breken. Deze klos is gemaakt van een ultra lichtgewicht SPRINTSKIN Ultra-bovenkant dat is ontworpen om te voorzien Versterking alleen in belangrijke ondersteuningszones voor elite prestaties. De bovenkant zit bovenop een SPRINTFRAME voetplaat met strategisch geplaatste SPRINTSTUDS, ontworpen om piek prestaties en versnelling voor de 40-meter dash te bieden. Bij 4,8 ounces is de adizero 5-Star 40 cleat de lichtste klap in het spel. Dit nieuwste paar heeft een digitaal gedrukt Cheetah patroon op de bovenkant geïnspireerd door het snelste dier op de planeet. Adidas heeft besloten om tijdens de halfeind van dit weekend de Super Bowl van hun adidas Ultra Boost Silver Pack vrij te geven. Zoals verwacht, hebben veel van ons Ls als de Falcons genomen en sloegen ze op de hoogst verwachte release. Wees er niet voor zorgen, het lijkt erop dat we allemaal weer een volgende kans krijgen om een paar zo vroeg als volgende week op te halen! 

Deze Sneakersnstuff x Sociale Status x Adidas Consortium Ultra Boost is vooral de tweede stap van het adidas '2017 Sneaker Exchange programma, dat voor het eerst begon door een collab met LA's UNDFTD en Paris-based colette.Now tussen Zweden's Sneakersnstuff en North Carolina-based boutique, Sociale status De sneaker wordt bepaald door zijn monochrome esthetiek, omdat het een ademend grijs / wit melange Primeknit bovenkant heeft met leren overlays. Een ander opvallend detail is gefocust op de taped-top-tip, evenals een zacht mat suede cage systeem. Tenslotte richt een witte boostszool en zwarte continentale zool het ontwerp om te adidas superstar heren coördineren met zijn tijdloze esthetiek. Deze adidas Yeezy Boost 350 v2 Black Red zal de eerste variatie van het silhouet zijn om dit jaar vrij te laten komen, en dit weekend zal het vallen. Uitgedrukt in zijn zuigeling ($ 140), is het silhouet in wezen gelijk aan zijn volwassen tegenhanger ($ 220), zoals het wordt gedefinieerd door zijn zwarte outfit-constructie, die de opmerkelijke gestreept detail op zijn zijpanelen bevat en de handtekening "SPLY-350 "Branding in levendig rood. Een bijpassende hielflik en een zwarte boost-zoolafwerking maken het gladde profiel af. Extreem beperkte wereldwijde beschikbaarheid bij geselecteerde adidas retailers is gepland voor zaterdag 11 februari. 

Allemaal vastgeklapt op een witte zoolunit, die adidas superstar zwart superieure tractie op verschillende terreinen biedt, kunt u dit paar bij een aantal adidas-verkopers in het buitenland kopen, terwijl er snel een state release wordt verwacht. Afgezien van de stand-by Ultra Boost, wordt de SneakersStuff x Sociale Status x adidas Consortium samenwerking de tweede stap van de adidas '2017 Sneaker Exchange ook gemarkeerd door het iconische Superstar silhouet. Met de moderne techniek van het merk is de klassieke sneaker nu een ademend grijs / Witte bovenkant van het hoofd met lederen details, terwijl de volledige lengte van de rubberen zool met BOOST-eigenschappen is verbeterd, die voornamelijk in de middelste sectie staat voor extra comfort en een lichtere, flexibele constructie. Voor $ 160 is deze beperkte editie Pair zal eerst op 8 februari beschikbaar zijn bij Sneakersnstuff en Social Status. Terwijl een wereldwijde release bij geselecteerde Adidas Consortium accounts is ingesteld op zaterdag 18 februari. Naast zijn kernzwarte variant, wordt de adidas NMD R1 Glitch Camo Pack afgesloten met dit Vaste grijze iteratie van het silhouet. In essentie bestaat uit de handtekening primeknit-constructie, het kenmerkende glitch camo-thema is simpelweg opvallend voor een meer onderscheidende uitstraling, terwijl lichtgrijze accenten worden gebruikt voor zijn drie streep branding, hiel EVA-insert en merkmerk achterin. 

Wat de enige betreft, is dat een ander verhaal, omdat het model wordt geleverd met een White Boost middenzool om niet adidas superstar supercolor alleen de schoen te moderniseren / te upgraden, maar ook het superieure comfort te geven. De Trace Green is gekoppeld aan Utility Ivy and Utility Gray, wat resulteert in Een redelijke tonale uitstraling. Uit nu, haal de adidas EQT Support Ultra Boost in Trace Green op voor de verkoopprijs van $ 170. Stan Smith liefhebbers, bekijk deze nieuwe versie van het iconische Three Stripes-model. Ken als de adidas Originals Stan Smith Leather Sock, deze versie van de Stan Smith ontvangt een update door middel van de een-leder lederen bovenkant en lederen voering.De een-stuk resulteert in een altijd slank motief voor het reeds slanke model. Gedaan in Trace Cargo, wordt de schoen afgewerkt met tonale veters, koperen branding, geperforeerde hits die worden gebruikt als Three Stripes branding en een off-white-zoolunit hieronder. Als u iets nieuws wilt proberen, kunt u nu de adidas vinden Originele Stan Smith Leather Sock in Trace Cargo bij selecte retailers voor $ 130. De laatste uitvoering van de adidas Ultra Boost zal deze voorjaar zijn debuut maken. Ik praat over de adidas Ultra Boost ATR Mid Primeknit. We hebben je eind vorig jaar een eerste kijk gekregen van het model,nu hebben we de nieuwste foto's die u met u kunt delen.Deze versie van Adidas Ultra Boost ATR Mid Primeknit is gedaan in een schone Grey Primeknit-constructie. 

Fans van adidas Y-3 hebben de mogelijkheid om nu twee nieuwe kleurwegen van de Y-3 Yohji Boost op te halen. In de lente 2017-collectie heeft Y-3 de Yohji Boost genomen en in uw keuze van zwart of wit bedekt . Het witte paar heeft een mesh bovenkant met suède op de hiel. Contrastberichten van zwart worden dan gezien op de drie strepen branding en de Y-3 branding op de hiel. Het zwarte paar is voorzien van een nylon bovenkant met een gestreepte onderlaagontwerp en wit op het merk en veters. Beide paren zijn afgewerkt met witte Boost midsoles. U kunt ofwel bij of bij geselecteerde Y-3 retailers nu opnemen voor 320 dollar. Met het debuut van vorig jaar in een verscheidenheid aan kleurwegen, wordt het Pharrell x adidas NMD Human Race silhouet aangeboden. In levendige Shock Pink voor een van haar 2017 kleurenwegen. Deze adidas NMD HU-weergave is duidelijker, aangezien het de zeer gevraagde Japanse lettering over zijn bovenkant in wit draagt, wat in wezen vertaald wordt naar "HUMAN RACE". Het fusioneren van het DNA van het merk met doorbraaktechnologie, een vernieuwd gedeconstrueerd lacing systeem in zwart is ook geïmplementeerd, die door de kooi van de stabilisator gaat om een moccasin soort gevoel te creëren. Afwerkingselementen bevatten een frisse, witte boostsunit, roze gespikkelde veters en zwarte EVA-inserts. Een vrijgegeven datum is nog niet bekend gemaakt, maar blijf afgestemd op KicksOnFire voor verdere updates. 

De adidas NMD R1 Glitch Camo Pack schakelt de maand februari af, omdat we vooral zijn kernzwarte afwerking van zijn handtekening primeknit-constructie benadrukken, het kenmerkende component draagt het thematische Glitch Camo-motief voor een onderscheidende uitstraling. Lichtgrijze accenten worden gebruikt voor zijn drie streep branding, hiel EVA-insert en branded badge aan de achterkant, terwijl een internationale "The Brand With The Three Stripes" branding zichtbaar is op de levendige rode hak tabs.Retailing voor $ 130, kunt u dit kopen Stand-by pair bij selecte adidas retailers nationwide now.Along de Ultra Boost, bevat de Sneakersnstuff x Sociale Status x adidas Consortium samenwerking, die bestaat uit het adidas zx flux dames tweede deel van de adidas '2017 Sneaker Exchange, ook het iconische Superstar-silhouet. Het dragen van een soortgelijke esthetiek aan de Bovengenoemd paar wordt het klassieke model gemoderniseerd met een ademende grijs / witte bovenkant met lederen details, terwijl de full-length rubberen zoolunit is vernieuwd met BOOST tech die hoofdzakelijk in de middelste sectie staat voor extra comfort en een lichter, Flexibel bouwen geheel.De adidas Yeezy Boost 350 v2 Black Red zal de eerste variatie van het silhouet zijn om dit jaar vrij te maken, en het zal volgen D met de adidas Yeezy Boost 350 v2 Zebra twee weken na.

Print this item

  nike huarache
Posted by: MontagueWright - Yesterday, 01:12 AM - Forum: General Discussion - No Replies

La deuxième paire est couverte de blanc avec nike huarache des marques noires de trois rayures. Les deux paires sont ensuite terminées avec la marque White Mountaineering sur le compteur de talon et un coton en caoutchouc blanc. Vous pouvez trouver l'alpinisme blanc x adidas Superstar Slip On chez certains détaillants adidas maintenant. L'adidas EQT Support Ultra PK est l'un des derniers adidas Créations EQT qui utilisent certaines des dernières fonctionnalités technologiques de la marque.Dans votre choix de Core Black ou Vintage White, regardez de plus près les deux colorways facilement disponibles. Ce qui rend vraiment ce modèle Adidas EQT éloigné du reste, c'est le fait qu'il soit à la fois avec un haut tissé Primeknit et un Boost Semelle intercalaire, et comme la plupart d'entre vous le savent, cela se traduit par une chaussure très confortable. Les autres caractéristiques de la chaussure comprennent le ruban Three Stripes branding sur les panneaux et un collier de cheville et une cage de talon en plastique qui se connecte au système de laçage. Avec la sortie de l'adidas Yeezy Boost 350 v2 Black Red qui se déroule hier, et son interprétation inspirée du Zebra à suivre dans deux semaines, une autre couleur de la silhouette hautement convoitée est révélée pour débuter quelque temps plus tard ce printemps / été. Selon la bonne source de Weeezymafia, cette variation de vert foncé sera en baisse en mai ou en juin 2017. 

Le modèle a une finition monochromatique, qui rappelle quelque peu le 350 Moonrock, bien que cette interprétation soit dotée de la tête supérieure primée avec son superposition de rayures distinctif et la marque SPLY-350 camouflée. En outre, alors que l'image présentée ci-dessus provient de la présentation de mode Yeezy Season 4, la prochaine paire de détail comprendra également un onglet de talon. Enfin, une semelle semi-translucide avec une crème encapsulant le renforcement de la signature complète le design élégant. Comme vous le savez déjà, l'adidas Stan Smith Bold est la plus récente interprétation du modèle classique Stan Smith fabriqué exclusivement pour les dames. Alors, qu'est-ce qui rend cette version différente de la paire d'origine? Hauteur ajoutée. nike huarache black Permettez-moi de vous expliquer. L'adidas Stan Smith Bold se distingue en raison de sa semelle en caoutchouc supplémentaire. Cela se traduit par un tout nouveau look sur la chaussure, ainsi que pour vous rendre un peu plus grand. Cette couleur reste simple en tant que cuir blanc avec une marque perforée de trois rayures. Elle est décalée par la marine (apparaissent sur les photos) notées sur l'onglet du talon. Donner plus d'un look vintage est la teinte off-white placée dans la semelle lourde dont nous avons juste écrit. 

Adidas a décidé de ramener l'original Adidas Climacool 1 en 2016. Maintenant, en 2017, le modèle classique obtient une mise à niveau moderne et s'appelle le nom de adidas ClimaCool nike huarache blanche 02 / 17. À droite, vous pouvez dire que cette version des looks de ClimaCool Rien de tel que ceux que nous avons habitué à voir. En fait, la seule caractéristique qu'ils ont réussi à garder serait la maille supérieure. En ce qui concerne le reste de la chaussure, le dessus de maille est placé sur une nouvelle semelle blanche équipée d'une partie de talon super épais. Les trois rayures tonales semblent venir de manière tonale, et bien que la chaussure vienne avec des lacets, la construction glissante prouve qu'elles sont là uniquement à des fins esthétiques. Il semble y avoir une sorte de branding sur la langue, mais les images fournies ne nous donnent pas un bon angle pour voir ce que c'est. Si vous me voulez, vous ne devrez pas attendre jusqu'à l'été pour porter vos diapositives. En fait,je glisse des diapositives quotidiennement.Si vous le faites,consultez le tout nouveau Raf Simons x adidas Adilette. Ce travail collaboratif a l'Adilette est venu dans un motif tout noir. Les caractéristiques de la chaussure comprennent des jambières moulées pour le confort, la marque adidas tonique et la marque Gold Raf Simons sur le coté du footstrap. Très simple en conception, le Raf Simons x adidas Adilette a l'air génial tout au long de l'année. Maintenant, trouvez ceux-ci auprès de détaillants sélectionnés pour environ 130$. 

La saison de la NFL est officiellement terminée, mais cela n'a nike huarache pas cher pas empêché Adidas de créer et de relancer de nouveaux crampons. Après la sortie de leurs nouveaux cadrans Uncaged Cheetah 5-Star 40 au début de cette semaine, les trois bandes reviennent avec un taquet PE conçu pour Von Miller. Au-dessus, les cales FREAK X KEVLAR de Uncaged Shark s'inspirent du style de jeu implacable de Miller. Et un mélange unique de vitesse et de puissance. Ce cadran unique est livré avec une conception de dents de requins et de requins haute définition, imprimée numériquement sur le dessus léger et flexible SPRINTSKIN qui comporte KEVLAR tissé pour les performances d'élite et une durabilité accrue. Des détails supplémentaires incluent un système de laçage anatomique pour une sensation de verrouillage confortable et une toute nouvelle semelle RAZORFRAME qui présente des SPRINTSTUDS stratégiquement placés et un nouveau système de torsion avec la fibre de carbone de l'avant. Si vous souhaitez ajouter cette paire de cales intimidantes à vos exercices de football, alors Vous pouvez acheter votre paire maintenant chez adidas, eastbay et dickssportinggs pour 130.kolor une fois de plus, vous liez avec adidas pour collaborer à un autre modèle Boost. Et tout comme la version précédente, vous pouvez vous attendre à beaucoup de couleurs sur cette collaboration connue sous le nom de kolor x adidas Response Trail Boost. 

Les deux paires du kolor x adidas Response Trail Boost collab viennent habillées en bases gris compensées par les couleurs vives placées partout. Ces couleurs incluent Aqua, Teal, Fuchsia Flash et Energy Orange. Mettre la couleur sur la doublure en néoprène donne certainement aux deux versions une belle pop pour eux. Associez-le avec la technologie Boost sur la semelle et ce sera certainement l'une des chaussures de randonnée les plus confortables et les plus flashy que vous allez acheter. Les deux paires sont maintenant disponibles pour les détaillants sélectionnés pour $ 220.Up prochain pour la gaze adidas est cette nouvelle version qui a le modèle s supérieur drapé dans un Colorend d'encre Legend propre. Regardons de plus près et voyons ce que ce colorway a à offrir. Comme indiqué ci-dessus, la gazelle adidas est livrée avec un dessus Legend Ink, construit à partir d'un bon suède doux. Le daim est ensuite jumelé avec des coups de cuir trouvés sur les trois rayures et le talon fait dans une couleur bleue Energy Blue audacieuse. Nettoyer un peu le blanc placé sur la seule unité et la marque Gold Gazelle sur les panneaux. L'image de marque de trèfle sur la langue et le talon et une paire de lacettes tonales complètent le look. Regardez bien la chaussure ci-dessus et sachez que vous pouvez les trouver chez certains détaillants internationaux pour 105 $. 

L'adidas Ultra Boost Uncaged continuera à recevoir une pléthore de colorants cette année, car la prochaine paire en ligne se compose de cette édition en gras et solide. Relâchez un mélange de tons gris et noir à travers sa signature primeknit supérieure, lacets et col étroit distinctif focale Le point est dirigé vers l'unité de la semelle intercalaire, car elle présente maintenant une finition argentée en argent métallique, contrairement à son rendu traditionnel tout blanc. Une superposition de talon TPU gris foncé et une semelle extérieure en caoutchouc continental noir solidifie encore son maquillage modéré global, tandis que d'autres détails remarquables incluent des semelles violettes, ainsi que des pointes de dentelle jaune / violet. Sélectionnez les détaillants adidas à l'étranger pour que cette paire soit diffusée le jeudi 16 février. À la suite des variations de camouflage de canard, la sangle adidas Tubular Invader est révélée dans un autre nouveau thème neutre, cette fois consistant en trace de nike huarache fret. Bien que la silhouette évoque une variation budgétaire du populaire Yeezy Boost 750 avec sa sangle distinctive au milieu du pied, la chaussure Est une construction haut de gamme avec le ton définissant couvrant essentiellement la majorité de sa suède supérieure. En outre, la section du talon et le motif à trois branches de la signature sur ses panneaux latéraux sont rendus dans une peau de croûte beige pour exalter un attrait plus luxueux, tout en complétant parfaitement son esthétique. Enfin, une sangle de talon de marque et une nike huarache black semelle de caoutchouc translucide pleine longueur finissent par la conception.

Print this item

Exclamation Marvel Vs. Capcom Infinite
Posted by: manofonetitle - 05-30-2017, 04:11 PM - Forum: Gaming Discussion - Replies (4)Print this item

  SMW or M&L SS sprites?
Posted by: Sir_Warrier1 - 05-07-2017, 05:29 PM - Forum: General Discussion - Replies (5)

It's been a long time since I came to these forums, a lot has changed and it seems to be pretty dead unfortunately. I have a question though that I can't ask anywhere else. I'm working on a project and my intent was to use SMW sprites, but the more I search for sprites, the more M&L SS sprites I find for Mario and Luigi. Thing is, SS doesn't fit the art/color scheme SMW/SMAS sprites that I have for back/foreground sprites. I have a ton of SMW sprites but the vast majority of SS sprites are oh-so-tempting. Should I stick with searching for more SMW sprites or say "to hell with it" and jump ship to the SS sprites?

Print this item

  adidas stan smith zwart
Posted by: IsabelVirginia - 05-01-2017, 10:58 PM - Forum: Gaming Discussion - Replies (2)

[font=宋体]ÿþWe zijn nog maar drie adidas zx flux dames maanden in 2017, en u kunt niet denken hoe druk de Nike Air Force 1 is geweest. ACRONYM heeft geholpen met het introduceren van een nieuwe variatie van het Downtown model dat over drie jaar geleden werd gemaakt. VLONE bewees dat ze nog steeds massahysterie kunnen leveren met een klassieke samenwerking, en OG colorways blijven winkels in gesofistikeerde snelstrikes. Vandaag kijken we nog eens naar een andere OFF WHITE Nike Air Force 1. Lage na een voorspelling van Ian Connor, niet zo lang geleden. Nog een variatie van OFF WHITE, dit paar heeft ook een Metallic Swoosh op de branding, maar met dikke contraststiksels, AIR-labeled branding en een deconstructeerde tong. De COMME des GARCONS x Nike VaporMax hielp het komende model te introduceren dat in de toekomst zichtbare lucht met een alternatieve slip-on constructie introduceert. Nu is het Japanse mode-etiket onder leiding van Rei Kawakubo terug met eigen spin op de Nike LunarEpic Flyknit, Eerst gezien tijdens de laatste ronde show tijdens Parijs Fashion Week.[/font]

[font=宋体]De meest populaire sneaker op Aarde op dit moment blijft zijn momentum later deze maand met drie sterke nieuwe looks die je hier vandaag kunt bekijken. Ten eerste komt de traditionele Ultra Boost 3.0 in een zwart- en donkergrijze Primeknit-bovenkant met een doorschijnende zwarte kooi en bijpassende Black Boost hieronder, voor een bijna Triple Black-behandeling.U heeft ook de mogelijkheid om twee premium nieuwe constructies met leren kooien (zoals de Gouden Medaille Ultra Boost van afgelopen zomer) adidas zx flux zwart in zwart met een uniek reliëf hielpaneel of grijs met een tan suède hakstuk. Zeker te stressen op de Portemonnees van Ultra Boost fans, komen alle drie van deze uitstekende nieuwe looks op 31 maart naar adidas en selecteer retailers.The Chicken Connoisseur neemt YouTube onweer met zijn hilarisch verslavend recensies van gebakken kipvleugels.Voor zijn meest recente aflevering van Pengest Munch, landde hij in New York City met A $ AP Bari, die hem drie kappertjes voor gefrituurde kip en meer nam. [/font]

[font=宋体]Dat adidas zx flux kopen is juist, de metallic gouden editie van het golvende Air Max-ontwerp dat sinds 2010 niet op de planken is geweest, is een rendement. U kunt een eerste kijkje krijgen op de nieuwe retro, die onlangs op de Nike HQ werd gezien en blijft stilstaan bij Sneaker News voor een bevestigde release date.Reebok Classics duikt in het gebreide schoenwedstrijd met de Reebok Zoku Runner. Dit gloednieuwe product van Reebok combineert de elementen van het Classic Leather, ongetwijfeld een van de meest iconische sneakers ooit, en inspireert uit de dominantie van het merk in de jaren 70, 80 en 90. ZOKU geeft ook een eerbetoon aan de Japanse vertaling van het woord - wordt voortgezet of deel uitmaakt van een stam, omdat het sterk beïnvloed wordt door het Classic Leather-icoon. Het crosscheck-ontwerp vertegenwoordigt het geval van vlucht en vertegenwoordigt het merk momentum in vandaag s Sneaker cultuur, terwijl het nieuwe ULTRAKNIT silhouet in flair voegt die de hedendaagse sneaker trends weerspiegelt. De Reebok adidas stan smith zwart Zoku Runner, wordt op 2 maart in zeven kleurenwegen voor mannen en vrouwen vrijgegeven. [/font]

[font=宋体]Yohji Yamamoto houdt de indrukwekkende en unieke silhouetten die bij de nieuwe adidas Y-3 NOCI Low komen. Het nieuwste model toegevoegd aan de reeds gevulde stal van Y-3-ontwerpen, heeft Yohji's gebruikelijke, schone en futuristische esthetiek, met een strakke sokachtige bovenste en duidelijke geometrische vorm aan de middelzool. Bijzondere details bevatten een grid-mesh laag op de teen, terwijl de kleurenweg een helder wit bovenkant combineert met een marine middenzool en lichtblauwe accenten.Y-3 fans vinden deze nu te vinden bij voorraadbeurs als BAIT. Als u de geweldige Sneaker Politics x adidas Consortium Gazelle PK mist,is er vandaag een Mardi Gras-wonder voor u: ze zullen deze zaterdag opnieuw op Consortiumaccounts wereldwijd vallen. De Louisiana winkel s Mardi Gras-thema-sneaker met een kleurrijke crème, paars, geel en groen.Primeknit boven- en tandzoolzool was sneller gegaan dan een fratige jongen op de Bourbonstraat, toen ze op 18 februari uitsluitend bij de Sneaker Politics losgelaten werden. Ik wil niet twijfelen als ze weer zaterdag weer in de gaten komen. [/font]

[font=宋体]De Dunk wordt hier en daar door de jaren heen door Nike SB geknipt. De Dunk krijgt zijn eerste grote revisie 15 jaar later met de nieuwe Elite editie ontworpen met inzicht van pro rider Sean Malto. Met het iconinc Dunk Low silhouet dat u weet en liefde behoudt, blijft de constructie volledig aangepast met een naadloze gebreide en duurzame synthetische suède bovenkant voor een lichter en slanker gevoel. De update gaat door op de zool, waar een gloednieuwe tooling een meer grippy zoolpatroon en een grote Zoom Air-eenheid in de hiel heeft voor impactbescherming. De Nike SB Dunk Low Elite debuteert morgen 2 maart in deze speciale samurai-themed kleurenweg door Malto, met een marineblauwe bovenkant met witte en gouden accenten en extra decoratieve rode stiksels buiten, terwijl de grafieken op de binnenzool de uitstraling completeren. Paren zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Nike SB-verkopers zoals Premier, evenals online direct van Nike SNKRS. [/font]

[font=宋体]De Ultra Boost was al de luxe sportwagen van lopende schoenen, en nu gaat het nogal letterlijk met een ander slank ontwerp van Porsche. De Porsche Design Sport Ultra Boost wordt driemaal zwart (inclusief Black Boost) in een technisch spacer-mesh bovenkant met een zachte geperforeerde lederen overlay voor een sportieve en stoute esthetiek. De Porsche x adidas Ultra Boost is nu verkrijgbaar bij fijnere adidas adidas y3 retailers in beperkte hoeveelheden, waaronder END.Nike's jaarlijkse Be True collectie die de LGBT gemeenschap ondersteunt, ziet dit jaar veelbelovend uit. We krijgen een eerste blik op een kleurrijke Flyknit Racer die Opgenomen in de set. Zeker om evenveel te verwekken als de Be True Sock Dart in 2015, heeft de Flyknit Racer een zwart-wit bovenkant vergelijkbaar met de OG zwart-witte kleurweg voor de schoen, maar met de voor de hand liggende toevoeging van de regenboog -colored Swooshes, evenals True Logos op elke tong. Geniet van een eerste kijk hier, en verwacht dat de 2017 Be True collectie deze zomer vrijlaten.[/font]

Print this item

  nike roshe run black
Posted by: IsabelVirginia - 05-01-2017, 10:57 PM - Forum: Gaming Discussion - Replies (2)

[font=宋体]ÿþThe Nike Air Max Plus gets some of its most refined nike free run 2 womens makeovers ever with this latest set of colorways compliments of NikeLab, featuring tech-mesh bases with full-grain nubuck leather overlays in toned-down shades of black, tan, off-white, and light pink. And it couldn t be an Air Max Plus without some of the signature faded detailing, which we find on the TPU stripes across the upper. You can check out each of the four premium looks for the classic Air Max model here in detail, and then expect them to hit retail on April 25th at select NikeLab stockists and Nike.Have you noticed how many pink sneakers there are this spring? The latest sneaker trend continues with this stellar new look for the Nike Air Max 1 featuring a suede upper in Prism Pink with matching leather details all complemented with a gum rubber outsole. The same treatment is applied to a second colorway sporting an Oatmeal shade of tan instead of pink. [/font]

[font=宋体]That doesn t mean that the Nike Kyrie 3 EYBL will actually release though, as the Multi-Color option featuring an acrylic painted Swoosh to match the lining was only given out to players associated with EYBL throughout the US. Check out more photos below and know that you can grab this pair right now on eBay.Lakers fans who double as sneakerheads aren t going to like this one. Magic Johnson is one of the most iconic basketball players to ever don the purple and gold. And as Jay-Z puts it, Magic isn t just a businessman, he s nike air yeezy 2 red october a business, man. The hall-of-fame point guard is worth a reported $500 million thanks to noticing opportunities that most ignore in urban areas from movie theaters to Starbucks. But there s one business decision that still haunts Magic to this day: he could ve signed with Nike.Magic was recently a guest on The Ellen Degeneres Show and revealed that Phil Knight approached him to sign with the relatively unknown Swoosh for a signature basketball shoe straight out of college. [/font]

[font=宋体]They couldn t give him a competitive nike air yeezy 2 for sale offer compared to the likes of brand giant Converse at the time (now ironically owned by Nike) but did offer him a hefty share of stocks. The Nike Air Max 97 continues to pick up momentum throughout 2017 thanks to the celebration of its 20th anniversary with a refresh of some of the model s most memorable colorways. While the Silver Bullets finally dropped throughout the US earlier this month only to disappear from store shelves as soon as they released, we have some good news. The Nike Air Max 97 Metallic Gold is set to release on May 18th, 2017 in men s, women s, and kid s sizes featuring that Metallic Gold upper, reflective 3M panel overlays, and just the right amount of Team Red on the branding and outsole for a unique twist. It s the perfect look for all of you 49ers fans or if you just want to stunt in some late 90s nostalgia. Do note that the images showcased here of a women s pair. [/font]

[font=宋体]The Indiana nike roshe run flyknit Pacers just suffered one of the most embarrassing NBA Playoffs losses ever last night, but at least Paul George had some awesome new PE s on his feet. The Pacers star wore a new colorway of the Flip The Switch Nike PG1, featuring a gold upper to match the team s gold alternate uniforms with a smooth purple and blue fade on the midsole. Unfortunately, the shoes couldn t help PG and the Pacers win the game after scoring 72 points in the first half, as LeBron took over for another one of his game-dominating Playoff performances and led the Cavs to victory. Chances are, this is the one of the last Nike PG1 colorways you ll see in a Pacers colorway, so enjoy them while they last.It looks like Nike will be releasing yet another grey colorway of the Air VaporMax soon, but this time they get a little more flashy with metallic silver Swooshes. [/font]

[font=宋体]Today adidas Skateboarding unveils a special limited edition colorway of the Busenitz Pro inspired by one of San Francisco s most iconic skate spots, 3rd and Army. The spot seen in countless skate videos and frequented by Dennis Busenitz himself throughout the years is referenced on the unique new colorway of his modern-classic signature shoe, which features a white-painted upper that reveals a metallic silver layer underneath when scratched and worn down as you skate them just like the thick white rails and pipes at the spot. The tonal white upper is completed with a semi-translucent gum outsole to complete the premium look.Kanye s latest and greatest is almost here, as adidas Originals took to Twitter to officially announce that the latest Yeezy will arrive in both adult and infant sizes on April 29th for $220 and $140 respectively. We ve been waiting for a clean Triple White take on an adidas Yeezy offering for quite some time now, and next week we ll get a chance to grab just that with the introduction of the highly anticipated Yeezy Boost 350 V2 Cream White. [/font]

[font=宋体]Continuing its run of non-OG colorways that look like they could have been released in 1985, the Nike Dunk High gets another new look in the classic two-tone color block made iconic by the Be True To Your School collection. The timeless Dunk look arrives now in a simple black and white color combination, which should definitely have any Air Jordan fan thinking of the OG black and white Air Jordan 1, as it looks almost identical. nike roshe run black Maybe these are a good substitute for anybody that missed the Air Jordan 1 s in 2014? Expect the black and white Dunk High to hit select Nike Sportswear retailers in the US and Nike soon. They re also available right now at Foot Patrol.The adidas Pure Boost is back featuring a new Triple Grey colorway slated to arrive at retailers April 26th. Sure, the Pure Boost doesn t come with the overall hype that the Ultra Boost and NMDs do, but the full-length Boost midsole manages to be just as comfortable as the brand s famous running model.[/font]

Print this item

  Guns
Posted by: Dangerous_D - 03-07-2017, 02:47 PM - Forum: General Discussion - Replies (6)

post em

my newest toy, Diamondback Firearms AR-10 .308 Rifle

[Image: 17017195_750139411823945_379571276318319...d4ife6.jpg]

Print this item

  Pinocchio is terrifying
Posted by: Shervik - 02-17-2017, 09:22 PM - Forum: General Discussion - Replies (1)
https://www.youtube.com/watch?v=Hg6b8bfW...od&index=8
this video is hilarious. pinocchio makes no sense now.

don't watch if you dont want pinocchio ruined

Print this item

  This blew my fucking mind when I replayed Tomb Raider
Posted by: WeaponTheory - 02-15-2017, 02:47 PM - Forum: Gaming Discussion - No Replies

[Image: Tomb-Raider-Descent-1.jpg]


[Image: 134060.jpg]

I saw this movie for the first time last week, and also around this time, I was playing "Tomb Raider" again.
My friend was watching and pointed out when Lara came out of the blood "The Descent!". Even though they don't act like them, but there's even naked people in the game that reference the creatures from the film.

The movie was terrible though.

Now thinking about it. The film has a character mentioning the game "Tomb Raider".

Print this item

  Elder Scrolls 6!!!
Posted by: Shervik - 02-02-2017, 08:35 AM - Forum: Gaming Discussion - No Replies

Theories? Features you want? Location? When do you think it will come out? what do you think bethesda means when they say that the technology isnt there yet for the game?

I personally think it will be in valenwood and maybe around there. Summerset Isles would be cool, theres a story around the crystal tower there so thats cool, but they might make new lore in the new game anyway.

Print this item